ГоловнаСвіт

ФБР затримала чоловіка, який відправив у Пентагон листи з рицином

Згідно з перевіркою, в конвертах було насіння рицини, з якого виготовляють токсин

ФБР затримала чоловіка, який відправив у Пентагон листи з рицином

У місті Логан американського штату Юта затримали підозрюваного у відправлення конвертів з токсином рицином на адресу міністерства оборони (Пентагону) і адміністрації президента. Про це повідомляє "Німецька хвиля".

Офіційна представниця Пентагону Дана Вайт заявила, що перші результати розслідування вказують на використання насіння рицини, з якого отримують рицин. ФБР продовжує розслідування, зазначила вона.

За даними The New York Times, затриманий чоловік - ветеран морського флоту США Вільям Клад Аллен III. ФБР відмовилося коментувати цю інформацію, але повідомило, що будинок затриманого не становить небезпеки для місцевих жителів.

Нагадаємо, в Міністерство оборони США відправили щонайменше дві посилки з високотоксичною речовиною рицином. Вони були адресовані міністру оборони Джеймсові Н. Меттісу і начальнику морських операцій адміралу Джонові Річардсону.

Також Секретна служба США перехопила "підозрілий конверт", адресований президентові США Дональду Трампу. В обох випадках листи виявили ще до того, як вони потрапили в Білий дім і Пентагон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram