ГоловнаСвіт

Два випадки стрілянини в США: загинув поліцейський, є поранені

Невідомі стріляли в Філадельфії, а потім перестрілка зав'язалася в Південній Кароліні.

Два випадки стрілянини в США: загинув поліцейський, є поранені
парковка у торгового центра Westfield Garden State Plaza
Фото: EPA/UPG

Удень у середу, 3 жовтня (вночі 4 жовтня за київським часом), у США зареєстровано два випадки стрілянини. В результаті події загинув один поліцейський, ще декілька людей отримали поранення.

Як повідомляє Fox News, перший випадок стався в місті Джермантаун в околицях Філадельфії. Біля магазину, що розпродував товари, було поранено п'ятьох чоловіків віком від 19 до 23 років. Один із постраждалих помер пізніше в лікарні. Повідомляють, що стрілянину відкрили з автомобіля, що проїжджав повз, поліція оголосила в розшук білий седан Chevy Impala.

Другий випадок стався в штаті Південна Кароліна, повідомляє CNN. Поліцейські прибули за адресою для обшуку, проте під час зачитування судової ухвали чоловік відкрив вогонь по правоохоронцях. Один поліцейський загинув на місці, ще шестеро отримали поранення. Нападник забарикадувався в будівлі з двома дітьми. Поліції знадобилося дві години, щоб нейтралізувати стрільця. Повідомляють, що його затримали.

На загибель поліцейського відреагував президент США Дональд Трамп, написавши в Твіттері, що його "думки і молитви зараз з постраждалими".

Нагадаємо, минулого тижня в Києві злочинці, які вчинили пограбування будинку судді, під час втечі поранили патрульного поліцейського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram