ГоловнаСвіт

У Мексиці під час аварії літака вижили всі пасажири і екіпаж

Сам лайнер загорівся невдовзі після катастрофи.

У Мексиці під час аварії літака вижили всі пасажири і екіпаж
Фото: скриншот видео

У мексиканському місті Вікторія-де-Дуранго в результаті аварії пасажирського літака ніхто не загинув. Як повідомляє Reuters, літак "здійснив вимушену посадку" через кілька хвилин після зльоту.

Аварія сталася близько 16:00 у вівторок, 31 липня, за місцевим часом (сьогодні близько півночі за київським часом). Пасажирський літак Embraer 190 рейсу AM2431 авіакомпанії Aeromexico, який летів до столиці країни, на зльоті зазнав сильного удару вітром і впав.

У літаку було чотири члени екіпажу і 97 пасажирів, всі вони встигли евакуюватися, перш ніж літак загорівся. Пасажири отримали травми, проте ніхто не загинув. Влада штату повідомила про "переважно легкі травми", хоча 37 осіб усе ж госпіталізували. Найважчі поранення отримав пілот, але його стан стабільний.

За попередніми даними, аварія сталася через складні погодні умови: літак злітав за сильної зливи з поривами вітру. Під час аварії лайнер отримав сильні пошкодження.

Авіакомпанія Aeromexico повідомляє, що це перший аварійний інцидент з літаком компанії за останні 10 років.

Нагадаємо, 19 травня на Кубі незабаром після зльоту розбився пасажирський літак Boeing 737. У аварії загинули всі пасажири і екіпаж. Три вцілілі жінки померли в лікарні незабаром після катастрофи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram