ГоловнаСвіт

У російському торговому центрі під час пожежі постраждали 5 дітей

Займання сталося в дитячій кімнаті.

У російському торговому центрі під час пожежі постраждали 5 дітей
Фото: Надано автором

П'ятеро дітей, за попередніми даними, постраждали в результаті займання спиртовмісної рідини в торговому центрі "Комсомолл" в Іркутську. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

"За нашими даними, йдеться про п'ятьох дітей, які отримали опіки", - сказано в повідомленні.

У регіональному міністерстві охорони здоров'я повідомили, що могли постраждати близько восьми осіб.

"За попередніми даними, у вісьмох постраждалих основні ушкодження - це ураження полум'ям. За попередніми даними, опіки 1-го і 2-го ступеня", - сказали в міністерстві.

На місці події працювало вісім бригад швидкої допомоги і дві бригади Іркутського обласного центру медицини катастроф. Усіх постраждалих направлено в міську клінічну лікарню №3. Міністр охорони здоров'я регіону доручив підготувати ліжка і мобілізувати всі сили і засоби для надання допомоги постраждалим.

За словами представника головного управління МНС по області, в пожежну частину надійшов сигнал про спалах на третьому поверсі торгового центру, де розташована дитяча кімната. Займання сталося на площі 1 кв. м, його ліквідовано. Адміністрація торгового центру "Комсомолл" в Іркутську, де сталося займання спиртовмісної рідини, в результаті якого постраждали восьмеро дітей, не проводила евакуацію відвідувачів, незважаючи на загрозу пожежі.

Нагадаємо, 25 березня в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерові сталася пожежа. За офіційною інформацією, трагедія забрала життя 64 людей, у тому числі 41 дитини, постраждали 79 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram