ГоловнаСвіт

На уламках Ан-148, що зазнав аварії, слідів вибухівки не виявлено

Слідів термічного впливу на "чорному ящику" не зафіксовано.

На уламках Ан-148, що зазнав аварії, слідів вибухівки не виявлено

Фахівці науково-дослідного інституту ФСБ Росії не виявили на уламках літака Ан-148, що зазнав катастрофи в Підмосков'ї, слідів вибухівки.

Про це повідомив телеканал РЕН ТВ.

Раніше очевидці розповідали, що чули незадовго до падіння літака гучний ляск.

Виявлений на місці аварії пасажирського літака Ан-148 у Московській області чорний ящик у задовільному стані, повідомив РИА Новости представник оперативного штабу на місці НС.

За даними джерела ТАСС в оперативному штабі, слідів термічного впливу на ньому не зафіксовано. Його вже передали фахівцям для розшифровування. Пошуки другого "чорного ящика" тривають.

У Саратовській транспортній прокуратурі РИА Новости повідомили, що літак Ан-148, який упав у неділю, мав сертифікат льотної придатності терміном до 1 червня 2018 року. Цей сертифікат був виданий 2 червня 2016 року.

Також повідомляється, що двоє техніків, які оглядали Ан-148 "Саратовських авіаліній", перебували на його борту в момент катастрофи. У транспортній прокуратурі пояснили, що літак оглядається що два дні, і востаннє пройшов огляд в порядку оперативного технічного обслуговування в Пензі в суботу.

Літак авіакомпанії "Саратовські авіалінії" розбився після вильоту з московського аеропорту "Домодєдово" в місто Орськ Оренбурзької області. На його борту була 71 людина - 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Усі загинули.

За даними українського консула, українців серед жертв авіакатастрофи немає.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram