ГоловнаСвіт

Мешканець Сочі за кілька днів до рейсу здав квитки на Ан-148, що розбився в Підмосков'ї

Уже втретє він пропускає поїздки, які могли мати летальний кінець.

Мешканець Сочі за кілька днів до рейсу здав квитки на Ан-148, що розбився в Підмосков'ї

Мешканець Сочі Максим Коломейцев, який збирався летіти з Москви в Орськ  на літаку Ан-148, що зазнав аварії, за кілька днів до рейсу передумав і здав квитки.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Квитки брали Сочі-Москва-Орськ. З дівчиною збиралися летіти, але за кілька днів здали квитки", - розповів Коломейцев, додавши, що втратив на цьому близько 10 тисяч рублів (понад 4,5 тис. гривень).

Він зазначив, що це вже втретє він через запізнення чи зміни планів пропускає поїздки, які могли обернутися летальним результатом.

За словами чоловіка, в Орську, де живе його сім'я, він хотів відсвяткувати свій день народження 11 лютого і купити автомобіль. Але продавець повідомив, що через затримку машину доправлять лише 18 лютого.

Літак авіакомпанії "Саратовські авіалінії" розбився після вильоту з московського аеропорту "Домодєдово" в місто Орськ Оренбурзької області. На його борту була 71 людина - 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Вижити, за даними на момент публікації новини, не вдалося нікому.

Серед пасажирів літака Ан-148, що розбився, був громадянин Швейцарії, який летів на запуск нової установки на завод "Орськнафтооргсинтез", і троє дітей.

За даними українського консула, українців серед жертв авіакатастрофи немає.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram