ГоловнаСвіт

У Каліфорнії пара тримала 13 своїх дітей в ув'язненні, деяких - на ланцюгу

Каліфорнійська поліція заарештувала подружжя.

У Каліфорнії пара тримала 13 своїх дітей в ув'язненні, деяких - на ланцюгу
Дэвид Аллен Терпин, Луиза Анна Терпин
Фото: EPA/UPG

Поліцейські виявили в одному з будинків у Каліфорнії 13 виснажених дітей, яких їхні власні батьки тримали в ув'язненні. Деякі з них були прикуті ланцюгами до ліжок.

Про це повідомляє агентство Рейтер

Про жорстоке поводження батьків із дітьми поліцію повідомила їхня 17-річна донька, яка зуміла втекти з дому в містечку Перріс, розташованому на відстані близько 113 кілометрів від Лос-Анджелеса.

Поліція Каліфорнії заарештувала подружжя. Заарештованими виявилися 57-річний Девід Аллен Терпін і 49-річна Луїза Анна Терпін. Їм пред'явили звинувачення в тортурах і створенні загрози життю дітей. Для кожного з них призначено заставу в розмірі $9 млн.

За даними поліції, деякі діти були прикуті ланцюгами до ліжок і перебували в темних смердючих приміщеннях. Водночас самі затримані батьки не змогли пояснити таке ставлення до власних дітей. Також виявилося, що семеро утримуваних в ув'язненні дітей були вже дорослими - від 18 до 29 років. Повідомляють, що всі вони мають ознаки недоїдання і "дуже брудні". Сімох із них доставили в лікарню, де їм надають медичну допомогу. Наймолодшій дитині - два роки.

Сусіди розповіли, що не знали, скільки у Терпінів дітей, оскільки не дуже часто бачили їх на вулиці.

Крім того, в будинку Терпін була зареєстрована "приватна школа", в якій навчалося шість учнів, а її директором був вказаний сам батько сімейства. При цьому наголошують, що подружжя стало неплатоспроможним у 2011 році, заборгувавши від $100 тис. до $500 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram