ГоловнаСвіт

У США поліція затримала підозрюваного в убивстві трьох осіб

Передбачуваний стрілець протягом шести годин намагався втекти від погоні.

Затримано підозрюваного у стрілянині біля бізнес-парку Emmorton у американському штаті Меріленд.

Про це йдеться в повідомленні поліції округу у "Твіттері".

Підозрюваним виявився 37-річний Раді Лабіб Прінс.

Його затримали у штаті Делавер після десять годин погоні, пише Associated Press. Зазначають, що Прінс може бути винним у смерті ще однієї людини. Після стрілянини в бізнес-парку він поїхав у Вілмінгтон у штаті Делавер і вбив там свого знайомого, передає агентство.

Зазначають, що двоє постраждалих зараз перебувають у лікарні в критичному стані.

Мотиви стрільця поки що залишаються невідомими.

Раніше повідомляли, що невідомий відкрив стрілянину в бізнес-парку у штаті Меріленд у США, в результаті якої троє людей загинули і двоє постраждали. Всі вони вважаються співробітниками компанії Advanced Granite Solutions. Крім того, за версією слідства, стрілець також пов'язаний з цією компанією.

На сайті школи округу Гарфорд повідомлялося, що її будівлі закрито на час проведення поліцейської операції за порадою місцевого шерифа, зі школи нікого не випускали і не впускали туди.

Нагадаємо, що в ніч на 2 жовтня 64-річний Стівен Педдок розстріляв з автоматичної зброї відвідувачів фестивалю кантрі-музики, який проходив просто неба на бульварі Лас-Вегас-Стріп. Стрілець діяв сам і, за словами шерифа, наклав на себе руки до прибуття поліції. Терористичне угруповання "Ісламська держава" заявило про свою причетність до інциденту, але ФБР не знайшло зв'язку між стрільцем і ІДІЛ. Жертвами Педдока стали 59 осіб, ще 527 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram