ГоловнаСвіт

У російському селищі на кордоні із Сумською областю три нелегали застрелили прикордонника

За деякими даними, нападників убито.

У російському селищі на кордоні із Сумською областю три нелегали застрелили прикордонника

У районі селища Тьоткіне Курської області Росії скоєно напад на прикордонників. Один співробітник прикордонної служби загинув, повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

У прикордонному управлінні ФСБ Росії в Курській області в неділю сказали, що офіційний коментар з приводу інциденту можуть дати в понеділок у другій половині дня.

Раніше в неділю один з телеграм-каналів повідомив, що в районі селища Тьоткіне проводилася операція "Нелегал", протягом якої група прикордонників перевіряла сарай. Як повідомляють, озброєні люди, які ховалися всередині, застрелили на місці прикордонника-кінолога, після чого зав'язалася бійка, протягом якої було вбито трьох нападників.

За даними телеграм-каналу, бойовики, які засіли в сараї, перейшли кордон з території України.

"Передбачається, що через Україну вони поверталися в одну з російських північнокавказьких республік з Сирії, де воювали в складі незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в липні прикордонники затримали 13 українців під час спроби перетнути кордон з Росією. Усі затримані виявилися жителями Харківської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram