ГоловнаСвіт

WP повідомила про конфлікти в команді Трампа

"Президент гостро налаштований проти близьких йому людей".

WP повідомила про конфлікти в команді Трампа
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп не задоволений роботою держсекретаря Рекса Тіллерсона.

Про це повідомляє газета The Washington Post із посиланням на джерела, близькі до Білого дому.

Співрозмовники видання розповіли, що в Трампа і Тіллерсона виникли конфлікти з приводу чисельності військ США в Афганістані, а також блокади Катару і Куби.

"У нього зараз складні часи. Йому не подобається, як ЗМІ поводяться з ним. Йому не подобається, як Келлі (голова апарату Білого дому - ред.) поводиться з ним. Він гостро налаштований проти близьких йому людей", - зазначило джерело газети.

Крім того, близькі до президента джерела кажуть, що Трамп "дратується" через особисту нелояльність директора Національної економічної ради Гері Кона, який критикував його позицію з приводу ситуації в Шарлоттсвіллі.

При цьому колишній радник у передвиборному штабі Трампа Баррі Беннет вважає, що президент часто втрачає самовладання, але це не призводить до серйозних наслідків.

У липні CNN повідомляв, що Тіллерсон може покинути посаду держсекретаря США через зростання невдоволення політикою Білого дому. Джерела телеканалу зазначають, що він, зокрема, не задоволений підходом Білого дому до Ірану і відкритою критикою Трампа на адресу генпрокурора Джеффа Сешнса. Пізніше сам Тіллерсон заявив, що "нікуди не йде".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram