ГоловнаСвіт

Трамп розпитав Путіна про втручання у вибори, - Тіллерсон

Російський президент все заперечував.

Трамп розпитав Путіна про втручання у вибори, - Тіллерсон

Держсекретар США Рекс Тіллерсон розповів, що президенти Володимир Путін і Дональд Трамп на переговорах у Гамбурзі детально обговорили питання про втручання Росії у вибори президента США.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"Вони дуже докладно і довго обговорювали це питання ... Президент [США] неодноразово запитував президента Путіна про втручання Росії [в американські вибори]. Президент Путін заперечував це втручання, як, я думаю, він робив і раніше", - сказав Тіллерсон.

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Трамп "чув чіткі заяви президента Путіна про те, що це неправда і [...] він [Трамп] ці заяви приймає".

"Президент Трамп сказав, що ця кампанія вже набуває досить дивного характеру, тому що за кілька місяців, коли ці звинувачення звучать, не пред'явлено жодного факту", - додав Лавров.

Зустріч Путіна і Трампа відбулася на полях "великої двадцятки" в Гамбурзі і тривала більше двох годин. На переговорах також були присутні Тіллерсон і Лавров.

"У мене була дуже тривала бесіда з президентом Сполучених Штатів. Накопичилося багато питань - там і Україна, і Сирія, і інші проблеми, деякі двосторонні питання. Ми знову повернулися до питань боротьби з тероризмом, кібербезпеки", - сказав Путін за результатами зустрічі.

Раніше повідомлялося, що Трамп і Путін домовилися створити "спецканал" для врегулювання на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram