ГоловнаСвіт

У Підмосков'ї чоловік відкрив стрілянину по перехожих із вікна приватного будинку (оновлено)

За попередніми даними, троє людей зазнали поранень, загинуло четверо людей. 

Чоловік забарикадувався у своєму будинку в селі Кратово Раменського району Підмосков'я і став стріляти по людях із вікна.

Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах регіону.

Прибулі на місце бійці Росгвардіі та поліція почали штурм будинку. 

 

За даними правоохоронців, у результаті стрілянини поранено трьох, усі вони - випадкові перехожі. Двох постраждалих доправили в раменську райлікарню, ще одного чоловіка з пораненням у ногу було шпиталізовано до лікарні в Жуковському.

Джерело в правоохоронних органах зазначило, що на ділянці будинку перебуває двоє людей, можливо, вони мертві, цю інформацію перевіряють.

За даними джерела Інтерфаксу, убито двох перехожих. Стан двох із трьох поранених у результаті стрілянини - чоловіка й жінки - лікарі розцінюють як критичний.

Як розповіли в прес-службі ГУМВС по Московській області, підозрюваний 1967 року народження вів вогонь з мисливської рушниці.

За попередніми даними, стрілок перебуває в неадекватному стані, проте не уточнюється, чи страждає чоловік психічним розладом.  

Оновлено. За даними ТАСС, стрілок закидав силовиків гранатами і відстрілюється від поліції. За попередніми даними, троє людей зазнали поранень, загинули чотири людини. Поліцейські наразі не можуть евакуювати тіла. 

Оновлено 21:14. "Кратовський стрілок" утік до лісу з будинку, в якому ховався, повідомляє РІА Новини. Правоохоронці вживають заходів для затримання, прочісують ліс.

Будинок "кратовського стрілка" загорівся.  

"Операція щодо затримання чоловіка триває. Він стріляє у співробітників поліції, а також підірвав кілька вибухових пакетів, але не бойових гранат (як повідомляла низка ЗМІ), в ході штурму легке поранення дістав один із правоохоронців", - повідомило джерело в правоохоронних органах. 

Оновлене 21:53. Сусід стрілка розповів РЕН ТВ, що чоловік раніше був співробітником ОМОН і МНС.

"У МНС він травму дістав, а після лежав у психіатричній лікарні", - повідомив він.

"Кратовський стрілок" часто сварився з сусідами. Один з останніх конфліктів стався з сусідом, який нібито загороджував йому сонце на ділянці.

У результаті стрілянини в Кратово загинуло три людини, двоє були поранені.

"Три людини, за попередніми даними, загинули, ще двох госпіталізовано. Спецоперація триває", - повідомили РІА Новини в прес-службі ГУМВС по Московській області.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram