ГоловнаСвіт

У влади РФ є потенційно "принизлива" інформації про Трампа, - CNN

У Білому домі заявили про "помилкові заяви", зроблені анонімними джерелами.

У влади РФ є потенційно "принизлива" інформації про Трампа, - CNN
Трамп
Фото: EPA/UPG

У розвідки США є записи обговорення російськими чиновниками потенційно "принизливої" інформації про Дональда Трампа і деяких членів його команди, коли він був кандидатом у президенти.

Про це повідомляє телеканал CNN із посиланням на двох чиновників із розвідки і джерело в Конгресі.

Один зі співрозмовників телеканалу розповів, що це інформація фінансового характеру. За його словами, розмова була присвячена тому, чи є в Росії важелі тиску на найближче оточення Трампа. При цьому джерела вважають, що російські чиновники могли перебільшувати важливість цієї інформації.

Представник Білого дому в розмові з CNN заявив, що це чергові брехливі заяви, зроблені анонімними джерелами.

Раніше CNN із посиланням на американських чиновників повідомляв, що російські чиновники заявляли про міцні відносини з колишнім радником Трампа Майклом Флінном і вважали, що можуть використовувати його для впливу на президента США.

На початку січня видання BuzzFeed опублікувало досьє, в якому йшлося про контакти передвиборної команди Трампа з російською владою і про те, що в російських спецслужб є компрометуюча інформація про американського президента. У ньому також стверджувалося, що ФСБ прослуховувала орендований Трампом у Москві президентський номер у готелі "Рітц Карлтон", куди Трамп нібито запрошував повій. Трамп назвав ці звинувачення "фейковими новинами", в Кремлі їх теж відкинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram