ГоловнаСвіт

Американець застрелив випадкову людину і виклав відеозапис вбивства на Facebook

Підозрюваний - 37-річний Стів Стівенс.

У неділю, 16 квітня, в американському місті Клівленд (штат Огайо) 37-річний чоловік скоїв вбивство і виклав його відеозапис на Facebook. Випадковим чином зупинивши літнього чоловіка, злочинець вистрілив йому в голову і поїхав.

Підозрюваний - 37-річний Стів Стівенс, пише BuzzFeed.

Фото: Cleveland Police

В одному зі своїх відео на Facebook він розповідає, що "вбив 13 людей, так що зараз працюю над 14-м". Але поліція поки що підтвердила одну жертву. Це 74-річний Роберт Гудвін.

Стівенс включив запис і вийшов з автомобіля зі словами: "Я знайшов, кого вб'ю зараз. Я ось прямо зараз вб'ю цього старого чувака". Потім він підійшов до своєї жертви і попросив назвати ім'я жінки. Пенсіонер в подиві підкорився, і тоді вбивця сказав: "Вона причина того, що зараз станеться з тобою". Після цього злочинець застрелив літнього чоловіка.

Хто ця жінка і що за проблеми були у Стівенса з нею, поліція не говорить. Місцеві ЗМІ пишуть, що після вбивства Стівенс нібито встиг опублікувати ще один пост, в якому звинуватив у всьому свою колишню подругу. За його словами, він зустрічався з нею три роки і збирався одружитися з нею.

Вбивцю оголошено в розшук.

"Це жахливий злочин, і ми не дозволяємо розміщення такого роду контенту. Ми посилено працюємо над тим, щоб підтримувати в Facebook безпечне середовище, і перебуваємо в контакті з правоохоронними органами в надзвичайних ситуаціях", - йдеться в заяві Facebook з приводу того, що сталося.

З моменту завантаження відео до його видалення пройшло три години.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram