ГоловнаСвіт

У польському Свебодзіце обвалився житловий будинок, є загиблі (оновлено)

Під завали потрапили люди.

Фото: EPA/UPG

У польському місті Свебодзіце (перебуває на південному заході країни між Вроцлавом і Прагою) сьогодні вранці в результаті вибуху газу обвалився житловий будинок.

"Радіо Польща" повідомляє, що загинули принаймні три людини, ще п'ятеро госпіталізовані. Двоє загиблих - діти шкільного віку.

Під час завалу в будинку перебували не менш як 15 чоловік. Зараз ця цифра уточнюється. На місці працюють пожежні бригади, дві пошуково-рятувальні групи та п'ять вертольотів невідкладної медичної допомоги.

За словами прес-секретаря місцевої окружної пожежної охорони Яцека Курчинського, обрушилося близько 80% будинку, а, за попередніми даними, причиною інциденту став вибух газу.

Оновлено. Кількість загиблих у результаті обвалу будинку в польському місті Свебодзіце зросла до чотирьох осіб. Про це повідомляє Радіо Польща з посиланням на прес-службу Державної протипожежної служби у Вроцлаві.

"Щонайменше четверо людей, в тому числі двоє дітей, загинули, ще чотирьох госпіталізовано", - йдеться в повідомленні.

Оновлено 19:28. TVN24 повідомляє, що від вибуху загинули п'ятеро людей, серед них - дві дівчинки шкільного віку. Рятувальники продовжують пошуки однієї людини серед завалів, які залишилися від будинку.

З-під завалів вдалося дістати чотирьох уцілілих - усіх доправили в реанімацію. Один поранений перебуває у вкрай важкому стані.

Усього в будинку мешкало 18 людей.

Рятувально-пошукова операція триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram