ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Єкатеринбурзі чоловік улаштував стрілянину і підірвав гранату

Відбувається операція затримання злочинця.

У Єкатеринбурзі чоловік улаштував стрілянину і підірвав гранату
Фото: Depositphotos/Elnur

У Єкатеринбурзі невідомий влаштував стрілянину і підірвав гранату,

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на керівника прес-служби регіональної поліції Валерія Горєлих.

За попередньою інформацією, чоловік відкрив стрілянину з травматичного пістолета по чоловікові і жінці. "Потім кинув у них предмет, схожий на гранату. Тільки дивом ніхто не загинув", - заявив Горєлих, додавши, що одна людина постраждала.

Інцидент стався на вулиці Стахановській. Туди відправили співробітників слідчо-оперативної групи, які пізніше попросили про підтримку бійців Росгвардії, пише Znak.com. За інформацією видання, осколками гранати, яку кинув невідомий, зачепило припаркований поруч автомобіль Chevrolet Lacetti. Його водій розповів, що спочатку побачив, як вибігли з під'їзду чоловік і жінка, після чого услід за ними з під'їзду вибіг чоловік "міцної статури". Він здійснив кілька пострілів з пістолета і кинув у них предмет, "схожий на гранату".

Потім злочинець забіг назад у під'їзд. Бійці Росгвардії пішли на штурм квартири на першому поверсі, але там чоловіка не виявилося, пише Ura.ru. При цьому входи в підвал і на горище зачинені, тому співробітники правоохоронних органів здійснюють поквартирний обхід під'їзду.

Як повідомляли раніше, сьогодні в Дніпрі зчинили стрілянину в кафе. Троє чоловіків отримали поранення з травматичної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram