ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Біля будівлі "Россия сегодня" в Москві проходить пікет проти "культу Трампа" в ЗМІ

Пропагандиста Дмитра Кисельова назвали "трампоманом".

Активісти Національно-визвольного руху (НВР) прийшли з масовим пікетом до будівлі державного інформаційного агентства "Россия Сегодня"

Про це у "Твіттері" написав фотокореспондент Олександр Бородулін.

Учасники акції тримали в руках плакати з написами "Ні культу Трампа в наших ЗМІ", "Досить убивати Росію заради рейтингів", "ЗМІ! Прокиньтеся! Тут Росія! Наш президент Путін В.В.". Ведучого телеканалу "Россия" Дмитра Кисельова прийшли назвали "трампоманом". "Будьте патріотом Росії, а не слугою США", - йдеться на одному з плакатів пікетників.

"Радіо Свобода" зазначає, що пікет може бути пов'язаний з програмою Кисельова "Вести недели", в якій він кілька разів позитивно висловлювався про Трампа. За інформацією радіостанції, раніше активісти НВР провели аналогічний пікет біля будівлі Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК).

Сам Кисельов з 2015 року перебуває у санкційному списку США і Євросоюзу. Агентство "Россия сегодня" відоме своїми пропагандистськими сюжетами. Нагадаємо, наприкінці січня в Петербурзі пройшла акція проти військових дій Росії в Україні. Одночасно свою акцію на тому самому місці проводили кілька представників НВР з плакатами, що прославляли Новоросію, "Російську весну" і СРСР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram