ГоловнаСвіт

У ТЦ Мінська невідомі з бензопилою і сокирою напали на покупців (оновлено)

Одна дівчина поранена, ще одна вбита. 

У торговому центрі "Європа" в Мінську в суботу двоє невідомих чоловіків із сокирою і бензопилою напали на відвідувачів. Одна дівчина поранена, ще одна вбита. Про це з посиланням на повідомлення в соцмережах інформує білоруська служба Радіо Свобода.

Згідно з повідомленням прес-служби ГУВС, двоє підозрюваних затримані, йдеться про вчинення вбивства. У ГУВС Мінміськвиконкому Свободі підтвердили, що одну жінку вбито, злочинець був з бензопилою "Лісоруб".

Оновлено. Правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві чоловіка, який увірвався в суботу з бензопилою і сокирою в торговий центр "Європа" в Мінську, передає Інтерфакс.

"Підозрюваний є громадянином Білорусі, 1998 року народження, проживає в Мінську. Зараз його допитують у Радянському РУВС столиці", - повідомив начальник ГУВС Мінського міськвиконкому Олександр Барсуков.

За його словами, о 17:27 чоловік зайшов через боковий вхід ТЦ "Європа". У нього з собою був чохол від гітари, в якому була захована сокира. Також чоловік мав при собі бензопилу. Він завів пилу і завдав тілесних ушкоджень дівчині, яка в результаті померла. Потім він дістав сокиру і став погрожувати іншим людям.

Як повідомлялося 18 вересня, щонайменше одна людина загинула і ще вісім зазнали ножових поранень у результаті нападу в торговому центрі в місті Сент-Клауд в американському штаті Міннесота.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram