ГоловнаСвіт

Одна людина загинула, шестеро поранені в результаті ножової атаки в Міннесоті (Оновлено)

Інцидент стався в торговому центрі Crossroads.

Щонайменше одна людина загинула і шестеро зазнали ножових поранень у результаті нападу в торговому центрі в місті Сент-Клауд в американському штаті Міннесота.

Про це повідомляє Fox 9.

Інцидент стався в торговому центрі Crossroads.

Глава міської поліції Вільям Блейр Андерсон заявив, що правоохоронні органи ще збирають інформацію про те, що сталося.

 

Видання Saint Cloud Times повідомляє, що поліцейські перевіряють територію поруч із торговим центром. Очевидці повідомили газеті, що чули кілька пострілів поряд з місцем події.

Оновлено: Нападник був застрелений співробітником поліції, передає euronews

Як повідомлялося раніше, під час вибуху в Нью-Йорку постраждали 29 осіб. За інформацією влади штату, озброєний екстреміст з'ясовував у перехожих, чи немає серед них мусульман.

"У своїй промові нападник згадував Аллаха, і у нас є свідчення того, що він запитав принаймні одну людину, чи не була вона мусульманином, перед тим як напасти на неї. Підозрюваного застрелив співробітник поліції", - розповів про інцидент співробітник правоохоронних органів.

З місця події було евакуйовано поранених, лише один із них наразі залишається в лікарні. За інформацією поліції, на нападникові була форма співробітника приватної служби безпеки. Кримінального досьє влада на нього не мала.

Як повідомлялося раніше, під час вибуху в Нью-Йорку постраждало 29 чоловік

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram