ГоловнаСвіт

Samsung обміняє або відшкодує вартість 1 млн Galaxy Note 7 у США

Зафіксовано 92 повідомлення про перегрів батареї, в тому числі 26 повідомлень про опіки і 55 - про завдання збитків майну.

Samsung обміняє або відшкодує вартість 1 млн Galaxy Note 7 у США

Південнокорейська компанія Samsung обміняє на нові або компенсує ціну 1 мільйона відкликаних смартфонів Galaxy Note 7 у США, говориться в релізі компанії.

Про це повідомляє Прайм.

У четвер американська комісія з визначення безпеки товарів масового споживання (Consumer Product Safety Commission, CPSC) повідомила про відкликання близько 1 мільйона смартфонів Samsung Galaxy Note 7, батарея яких може спалахнути.

Відомство зазначило, що воно отримало 92 повідомлення про перегрів батареї в США, в тому числі 26 повідомлень про опіки і 55 - про завдання збитку майну.

Власники відкликаних смартфонів можуть обміняти їх на новий Samsung Galaxy Note 7. Крім того, передбачається обмін відкликаного смартфона на смартфон Galaxy S7 або Galaxy S7 edge з доплатою за різницю в цінах. Також можливе повне повернення коштів за відкликаний смартфон.

На початку вересня Samsung зупинила продажі свого флагманського смартфона в зв'язку з небезпекою загоряння пристроїв через дефект акумулятора.

Смартфон Galaxy Note 7 презентовано на початку серпня. В Україні його ціна становить близько $550.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram