ГоловнаСвіт

Півтори тисячі американців випадково запливли в Канаду

Жодних звинувачень їм не пред'явили.

Півтори тисячі американців випадково запливли в Канаду

Понад півтори тисячі американців випадково запливли на плотах у Канаду по річці Сент-Клер, що розділяє дві країни, передає ВВС.

Американці брали участь у щорічному сплаві на надувних плотах із Порту-Гурон по річці Сент-Клер. На одному березі річки є американський штат Мічиган, а на іншому - канадська провінція Онтаріо.

За інформацією канадської берегової охорони, через сильний вітер і дощ флотилія надувних суден збилася з курсу і прибилася до канадського берега. Деякі плоти при цьому почали здуватися. У результаті канадська поліція і берегова охорона були змушені рятувати учасників запливу. Важких травм ніхто з учасників не отримав.

Представник берегової охорони Пітер Гарапік заявив, що практично ні в кого з учасників запливу не було зі собою ні паспортів, ні інших посвідчень особи, а багато хто з них досить багато випив. Деякі учасники заходу навіть спробували поплисти назад у США. Береговій охороні довелося заборонити їм намагатися повернутися на інший берег самостійно.

Незважаючи на те, що фактично американці нелегально перетнули кордон, жодних звинувачень їм не пред'являли. Протягом декількох годин їх переправили назад у Мічиган.

Як повідомляли, у США вагон поїзда зійшов з рейок і в'їхав у бар "Зійшов з рейок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram