ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський генерал відірвав ручку дверей, показуючи УАЗ "Патріот" Путіну

"Молодець!" - прокоментував президент РФ, звертаючись до військового

Російський генерал відірвав ручку дверей, показуючи УАЗ "Патріот" Путіну
Фото: Скриншот видео

Російський генерал відірвав дверну ручку нової моделі російського військового автомобіля УАЗ "Патріот", коли машину оглядав президент РФ Володимир Путін.

Про це повідомляє Русская служба Би-би-си.

У четвер Путін оглядав нові автомобілі Ульяновського заводу, які можуть використовуватися як платформа для великокаліберної зброї. Його супроводжував начальник головного автобронетанкового управління міністерства оборони РФ Олександр Шевченко. За його словами, на автомобілях "Патріот" встановлюються різні кріплення, в тому числі ті, які можна використовувати для установки 12-міліметрового кулемета, а також автоматичного протитанкового гранатомета. Зовнішній вигляд машини дозволяє їй рухатися під виглядом цивільного автомобіля.

Як видно на ролику, Путін і Шевченко підійшли до автомобіля "Патріот", але глава РФ не зміг відкрити його передні двері. На допомогу Путіну прийшов генерал Шевченко. Рвонувши ручку дверей, він відірвав її. Закинувши ручку в салон, військовий ще кілька секунд намагався відкрити двері зсередини, просунувши руку через вікно, але марно.

"Молодець!" - прокоментував Путін, звертаючись до генерала.

Зрештою для Путіна відкрили задні двері автомобіля. Згодом розробники пояснили, що інцидент з передніми дверима стався у зв'язку з тим, що вони заблокувалися, оскільки двигун машини не був заведений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram