ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Троє смертників підірвали себе біля будівлі ОВС у Ставропольському краї (оновлено, додано відео)

За попередніми даними, всього прогриміло близько п'яти вибухів.

Троє передбачуваних терористів-смертників підірвали себе біля будівлі ОВС у Ставропольському краї (Росія).

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в силових структурах.

Наслідки вибухів встановлюють.

"Попередньо, троє смертників здійснили самопідрив біля будівлі ОВС Новоселицького району Ставропольського краю. Терористи загинули, всього прогриміло близько п'яти вибухів", - сказав співрозмовник агентства.

Ще одного нападника, за попередніми даними, знищено.

Вибухи сталися приблизно за п'ять-шість метрів від будівлі, коли терористи намагалися пройти на територію МВС.

Оновлене: У прес-службі ГУ МВС РФ по Ставропольському краю уточнили, що двоє бойовиків намагалися напасти на відділення поліції в райцентрі Новоселицьке Ставропольського краю, одного ліквідували, інший встиг здійснити самопідрив. "При спробі нападу на відділ поліції в Ставропольському краї було знищено двох бойовиків. Одного ліквідували на КПП при спробі проникнути в відділок поліції, другий встиг зробити самопідрив", - розповіли в регіональному ГУ МВС.

Тим часом у силових структурах краю "Интерфаксу" повідомили, що в результаті самопідриву тіла нападників розірвало на фрагменти.

"Їх розірвало на шматки. Їхні фрагменти валяються. Імовірно, відбулося три-чотири вибухи", - сказало джерело.

У регіоні введено план "Фортеця".

Зі свого боку очевидці повідомляють про автоматну стрілянину, яка лунала після вибухів. "Кілька вибухів сталося, а потім було чутно автоматну чергу", - повідомив "Интерфаксу" один з очевидців інциденту.

Жертв і постраждалих серед поліцейських і мирного населення в результаті вибухів у Новоселицькому районі Ставропілля немає, повідомляє регіональне управління МВС.

Оновлено о 12:25.  ГУ МВС у Ставропольському краї повідомило про ліквідацію третього бойовика під час нападу на відділення поліції, інформує РИА Новости.

"Під час спроби нападу на ОВС Новоселицького району було знищено третього бойовика. Таким чином, всього знищено трьох злочинців, які брали участь у нападі", - зазначили у головкомі.

З'ясувалося, що на ОВС Новоселицького району спробували напасти троє бойовиків. Двох із них було знищено, третій підірвав себе.

За словами джерел ТАСС у силових структурах, у Ставропіллі введено режим контртерористичної операції. "Подія має всі ознаки теракту", - сказав співрозмовник агентства. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Особи нападників наразі не встановлено.

Нагадаємо, в лютому в Єкатеринбурзі затримали бойовиків ІД, які готували теракти в Москві та Петербурзі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram