ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кадиров заявив, що виконав свій "обов'язок" на посаді очільника Чечні

На думку Кадирова, Чечня - це "основа, хребет Росії".

Кадиров заявив, що виконав свій "обов'язок" на посаді очільника Чечні
Кадыров
Фото: Предоставлено автором

Очільник Чечні Рамзан Кадиров вважає, що виконав свій обов'язок на посаді і готовий і знову очолити республіку, і піти після того, як мине термін.

Про це він заявив в інтерв'ю "Русской службе новостей".

"Чи хоче Кадиров далі продовжити? Не хочу я", - почав свою відповідь голова Чечні. За його словами, зараз "інші часи з економічного, соціального погляду". І "в нас у команді" є "більш професійні люди".

"На все воля Аллаха. Я піхотинець. Якщо скажуть далі служити - буду служити, якщо давай, до побачення - попрощаюся", - заявив Кадиров.

"Я вважаю, що я виконав свій обов'язок", - підсумував Кадиров.

Чеченський лідер також додав, що поки що не замислювався про передвиборну кампанію. "Ще не визначився, ще ні з ким не розмовляв, ми про це не говорили. Я навіть про це не думав. Навіть не було часу", - сказав він.

"Такі дурні питання бувають, такі висловлювання, що Чечню ми годуємо, досить годувати Чечню, Кавказ, давай відокремимо їх. Від кого відокремимо? Це основа, хребет Росії. Якщо сьогодні віддати Кавказ, то завтра Москву запросто заберуть. Розумні люди це розуміють, а дурням продажним, шайтанам, цього не зрозуміти. Тому ми повинні працювати, щоб вони зрозуміли", - підсумував чеченський лідер.

Термін повноважень Кадирова на посаді голови Чечні спливає навесні 2016 року.

Нагадаємо, раніше у вівторок Ілля Яшин опублікував доповідь "Загроза національній безпеці" про Кадирова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram