ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Прес-секретар Путіна повідомив, що в Кремлі хворих немає

Уночі силовики перекривали Червону площу, а очевидці бачили реанімобіль, який виїхав із Кремля

Прес-секретар Путіна повідомив, що в Кремлі хворих немає
Фото: EPA/UPG

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в адміністрації російського президента ніхто не хворіє на грип.

Як повідомляє "Російська служба новин", за словами Пєскова, епідемії грипу в Кремлі немає, але працівники вживають запобіжних заходів.

"Адміністрація не хворіє, вона здорова. Є ті, хто захворів, але загалом епідемії немає. Запобіжних заходів усі вживають, хтось щеплення робить. Тут дійсно потрібні сезонні заходи, все напоготові", - сказав Пєсков.

Зазначимо, що ввечері 26 січня співробітники московської поліції перекривали доступ на Червону площу в Москві. Людей вигнали з ковзанки і ярмарку без пояснення причин, а площу оточили й обнесли металевими рамками. При цьому очевидці повідомляли про реанімобіль, який виїхав з Кремля.

Раніше депутат Держдуми РФ Вадим Соловйов заявив, що епідемія грипу в Росії - це "результат діяльності США". Він також заявив, що держоргани повинні перевірити його припущення своїми каналами.

Прес-секретар президента РФ не коментував цієї заяви. "Із цього приводу я не думаю нічого", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, 26 січня Росспоживнагляд оголосив у Москві карантин через грип і ГРВІ. Складна епідеміологічна ситуація і в інших регіонах РФ. Найбільше хворих - у Ростовській області, Дагестані і на Кубані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram