ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський губернатор випадково опублікувала фото секретного військового аеродрому

Російські військові та представники губернатора назвали різні причини видалення фотографії.

Губернатор Мурманської області Росії Марина Ковтун випадково опублікувала у твіттері фотографію секретного військового аеродрому під Оленегорськом.

Про це повідомляє агентство FlashNord.

Фотографією 23 грудня Ковтун проілюструвала привітання з Днем авіації. Твіт видалили через кілька хвилин. У прес-службі Ковтун FlashNord розповіли, що фотографія була зроблена з дозволу спеціальних служб, а видалення вони пояснили технічною несправністю соцмережі.

Скриншот витертого твіта
Фото: https://twitter.com/kovtunm
Скриншот витертого твіта

Як розповіло агентству військове джерело, Ковтун опублікувала фотографію, яка не призначався для публічного доступу, тому що "вона несанкціонована".

Як повідомляє РИА Новости, аеродром під Оленегорськом використовують, зокрема, для завдавання ударів по об'єктах "Ісламської держави".

Росія почала військову операцію в Сирії 30 вересня, того дня було завдано перших російських авіаударів, як стверджують у Міноборони РФ, по позиціях терористів. Водночас Росію неодноразово викривали у неправдивості заяв щодо цілей авіаударів, яких завдавали по противниках Башара Асада в лавах сирійської опозиції і які приводили до загибелі мирних сирійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram