ГоловнаСвіт

Губернатор Каліфорнії помилував Робетра Дауні-молодшого за хорошу поведінку

Актор знову отримає право голосувати на виборах

Губернатор Каліфорнії помилував Робетра Дауні-молодшого за хорошу поведінку
Роберт Дауни-младший
Фото: wikipedia.org

Американського актора Роберта Дауні-молодшого, близько 20 років тому засудженого за зберігання наркотиків, офіційно помилували.

Як повідомляє Русская служба Би-би-си, губернатор Каліфорнії Джеррі Браун оголосив помилування для 91 особи, які вийшли з в'язниці понад 10 років тому і довели, що вони "докорінно змінили своє життя за ці роки".

В офіційному повідомленні адміністрації губернатора Каліфорнії йдеться, що весь останній час Дауні-молодший "провадив чесне і порядне життя, демонстрував хороші моральні якості і поводився як законослухняний громадянин. Він заплатив свій борг суспільству і заробив повне і беззастережне помилування".

Незважаючи на помилування, інформація про те, що актор мав судимість, збережеться в його справі, але Дауні-молодший, відомий як виконавець ролі Тоні Старка в кіноепопеї "Залізна людина", знову отримає право голосувати на виборах.

У 1996 році поліція зупинила його машину за перевищення швидкості і виявила у Дауні-молодшого пістолет, кокаїн і героїн. Після того, як він скоїв порушення під час випробувального терміну, у 1999 році його помістили у в'язницю.

Дауні-молодший провів у в'язниці один рік і три місяці, а його справу закрили у 2002 році.

Поступово, провівши деякий час у реабілітаційних центрах, акторові вдалося знову повернутися на екрани і відновити свій комерційний успіх.

Нагадаємо, у 2013 році журнал Forbes назвав Дауні-молодшого найбільш високооплачуваним актором Голлівуду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram