ГоловнаСвіт

МВС Франції відкрило спеціальну веб-сторінку і телефонну лінію для пошуку зниклих безвісти

Люди продовжують пошуки осіб, які могли постраждати при терактах у Парижі.

МВС Франції відкрило спеціальну веб-сторінку і телефонну лінію для пошуку зниклих безвісти
Полицейские возле кафе "Маленькая Камбоджа", где была совершена одна из атак террористов
Фото: EPA/UPG

Міністерство внутрішніх справ Франції відкрило спеціальну сторінку в інтернеті, на якій можна заявити про зниклу безвісти близьку людину, повідомити її прикмети, після чого поліцейські, які ведуть розслідування терактів у Парижі, негайно зв'яжуться з тими, хто потребує допомоги.

Про це повідомляє euronews.

Сторінка доступна за адресою https://www.securite.interieur.gouv.fr/.

Тим часом десятки повідомлень заповнили Twitter та інші соціальні мережі після п'ятничних терактів у Парижі. Одні шукають своїх близьких, оскільки не отримали від них ніяких звісток, інші навпаки повідомляють, що все добре, і дякують за турботу.

Префектура Парижа також відкрила спеціальну телефонну лінію: 0800 40 60 05. Зателефонувавши за цим номером, можна запропонувати свою допомогу або повідомити важливі для розслідування терактів відомості.

Поліцію і спецслужби європейських держав переведено на посилений режим роботи після терактів у французькій столиці. За уточненими даними, жертвами серії атак стали 128 людей, ще 99 перебувають у лікарнях.

Відповідальність за теракти взяла на себе "Ісламська держава". Згодом інформацію про причетність ІД до терактів підтвердив президент Франції Франсуа Олланд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram