ГоловнаСвіт
Спецтема
"Исламское государство"

Кадиров закликав лідерів мусульманського світу об'єднатися у боротьбі проти ІД

За словами чеченського лідера, в лавах ІД пройшли підготовку "десятки тисяч людей з усіх країн"

Кадиров закликав лідерів мусульманського світу об'єднатися у боротьбі проти ІД
Рамзан Кадыров
Фото: Предоставлено автором

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров у зв'язку з терактами у Парижі закликав лідерів мусульманських країн об'єднатися в боротьбі проти терористичного угрупування "Ісламська держава", що взяло на відповідальність за теракти у столиці Франції.

Кадиров прокоментував теракти у своєму Instagram.

Чеченський лідер нагадав, що у лавах ІД пройшли підготовку "десятки тисяч людей з усіх країн".

"Це зло потрібно знищувати вщент. Інакше полчища терористів, подібно селевим потокам, хлинуть по всіх країнах і містах землі, - написав глава Чечні. - Ми ще раз закликаємо лідерів арабських і мусульманських країн об'єднати зусилля проти Іблісської держави (так Кадиров називає ІД - ред.). Іншого виходу з цієї ситуації немає".

Він також зазначив, що терористи не бувають добрими чи поганими. "Їхня мета - знищити людство! Якщо ми разом не переможемо тероризм, весь світ зануриться в хаос, не буде кінця таким кривавим подіям! Нехай візьме гору справедливість!" - резюмував він.

За останніми даними, внаслідок терактів у Парижі у п'ятницю, 13 листопада, загинули 128 осіб. На всій території Франції введено режим надзвичайного стану, набуло чинності введення прикордонного контролю, для забезпечення безпеки мобілізовані 1,5 тис. військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram