ГоловнаСвіт

Вірмени продовжують протест після спокійної ночі (трансляція)

Депутати і представники шоу-бізнесу стали живою стіною між протестувальниками і поліцією.

Учасники акції протесту проти подорожчання електроенергії у Вірменії провели ніч на 24 червня на центральному проспекті Єревану. Ніч минула спокійно, поліція не робила спроб розгону. Учасники пікету збудували своєрідні «барикади» зі сміттєвих баків, повідомляє PanARMENIAN.Net.

Уночі на місце проведення акції прийшли представники шоу-бізнесу та депутати від різних політичних партій, у тому числі від владної Республіканської партії Вірменії, які стали живою стіною між протестувальниками та кордонами у

Крім цього, демонстранти виступили із закликом провести акції протесту і сидячі страйки в усіх містах і селах Вірменії за прикладом другого за величиною міста республіки Гюмрі, де нещодавно розпочався сидячий страйк.

Нагадаємо, 19 червня представники громадянського руху "Ні грабунку" почали триденну сидячу демонстрацію на площі Свободи, а в понеділок увечері попрямували до будівлі адміністрації президента Вірменії, проте поліція зупинила їх неподалік, на самому початку проспекту Маршала Баграмяна. У вівторок рано-вранці поліцейські розігнали демонстрацію. Близько 240 осіб зазнали приводу, усіх їх уже звільнили. Постраждали 25 осіб. У вівторок увечері акції протесту продовжилися, проспект Баграмяна знову заблокували.

Учасники акції протесту вимагали скасувати рішення Комісії з регулювання суспільних послуг від 17 червня про підвищення тарифу на електроенергію, згідно з яким з 1 серпня тариф подорожчає на 16,7%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram