ГоловнаСвіт

У США помер син Джо Байдена

Син віце-президента США помер від раку мозку

У США помер син Джо Байдена
Фото: oane.ws

Старший син віце-президента США Джозефа Байдена Бо Байден помер від раку головного мозку на 47 році життя.

Про це повідомляє "Русская служба Би-би-си".

"З розбитим серцем ми - Холлі, Хантер, Ешлі, Джилл і я - повідомляємо, що нас покинув наш чоловік, брат і син Бо. Він боровся з раком мозку з такою ж гідністю, мужністю і силою, які він демонстрував кожного дня свого життя", - йдеться в заяві віце-президента.

Співчуття родині Байдена висловили президент США Барак Обама і його дружина.

"Мішель і я смиренно молимося Господу, щоб він подбав про Бо Байдена, а також захистив і втішив його сім'ю тут, на Землі", - сказав Обама.

Бо Байден мав юридичну освіту, служив у Національній гвардії, побував в Іраку, а тоді, коли його батько представляв штат Делавер у сенаті США, обіймав посаду генерального прокурора штату. Багато хто припускав, що після того, як Джозеф Байден став віце-президентом, Бо Байден займе місце свого батька в сенаті, проте він вважав за краще займатися юриспруденцією.

На початку травня Бо терміново направили на лікування в національний медичний центр збройних сил. Адміністрація віце-президента тоді відмовилася повідомити, чим хворий його син. У 2010 році він переніс невеликий інсульт, а три роки по тому йому зробили операцію в онкологічному центрі в Техасі - як повідомлялося, з видалення невеликої пухлини.

У 2014 році він заявив, що не буде висувати свою кандидатуру на третій термін як генеральний прокурор. Замість цього Бо Байден планував в 2016 році балотуватися на пост губернатора штату.

Нагадаємо, раніше Джозеф Байден заявив, що США обговорюють можливість надання Україні летальної зброї оборонного характеру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram