ГоловнаСвіт

YouTube заблокував канал LifeNews

Керівництво російського телеканалу пояснює це шахрайством користувача

YouTube заблокував канал LifeNews
LifeNews

Адміністрація YouTube заблокувала аккаунт телеканалу LifeNews.

При спробі зайти на сторінку користувачі бачать повідомлення про блокування ресурсу у зв'язку з "численними скаргами користувачів на порушення авторських прав". На момент написання повідомлення сторінка телеканалу на відеохостингу була недоступною.

Як розповів ІТАР-ТАРС головний редактор телеканалу Анатолій Сулейманов, блокування сталося через шахрайство користувача.

"Мова стосується відео, яке ми купили. Людина, яка нам його продала, робила це на умовах ексклюзивності. Зараз на це відео претендує третя сторона", - розповів Сулейманов. При цьому він пояснив, що ролик записано з відеореєстратора. Головред телеканалу також зазначив, що це вже не перший випадок, коли користувач одночасно продає відео телеканалу і ще кільком організаціям.

Телеканал LifeNews входить до холдингу "Ньюс Медиа", що належить Араму Габрелянову. Туди також входять газети "Известия", "Твой день", "Жизнь", "Маркер", журнал Bubble, а також портал super.ru.

Телеканал LifeNews відомий своїми частими неправдивими повідомленнями, а також є одним із головних пропагандистських каналів на території Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram