ГоловнаСвіт

У Торонто невідомий відкрив вогонь на вечірці з барбекю

Двох убито, багато хто отримав поранення.

У Торонто невідомий відкрив вогонь на вечірці з барбекю

Дві людини загинули і щонайменше 19 отримали поранення внаслідок стрілянини на вечірці з барбекю в Торонто (Канада), повідомляє Reuters 17 липня.

Поліція сказала, що стрілянина сталася в районі Скарборо на вулиці Danzig Avenue, що на сході Торонто. На вечірці була щонайменше сотня гостей. Жертвами невідомого злочинця стали молодик і жінка. Решта постраждалих отримали поранення, дехто травмувався під час тисняви внаслідок інциденту. Поліція сказала, що ще зарано говорити про причини стрілянини.

"Це найтяжчий злочин такого штибу в місті Торонто", - сказав начальник поліції Торонто Білл Блер журналістам на місці події.

Поліція також з'ясувала, що стріляли з пістолета. Зброю виявлено, але інформація про особу стільця і про затриманих у зв'язку з інцидентом не надходила.

Нинішній напад стався через шість тижнів після стрілянини в торговому центрі Eaton Centre в Торонто. Унаслідок стрілянини один відвідувач торгового центру загинув, ще семеро людей отримали поранення. У зв'язку з інцидентом поліція затримала одного підозрюваного, але вважає, що в нападі брали участь кілька стрільців.

Після нападу в Eaton Centre мер міста Роб Форд назвав стрілянину "окремим інцидентом у найбезпечнішому місті у світі".

Канадці налякані застосуванням зброї в місті, яке пишається своїм відносно низьким рівнем злочинності порівняно з американськими містами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram