ГоловнаСвіт

Жириновський вилаяв Водянову за допомогу Кримську

Місцева влада певним чином солідарна з політиком.

Жириновський вилаяв Водянову за допомогу Кримську
Владимир Жириновский
Фото: Newsru.com

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський вкрай негативно поставився до приїзду топ-моделі Наталії Водянової в постраждалий від повені Кримськ. На думку політика, знаменита росіянка вирішила додати собі популярності, але зовсім не цікавиться долями людей. "Ми дуже невдоволені тим, що деякі особи спекулюють на трагедії в Кримську", - цитує Жириновського "Інтерфакс". За словами лідера ЛДПР, "такі ось топ-моделі, як Наталія Водянова, прилітають із заморських столиць, покрутили стегнами, покрутили - і назад у столиці Європи".

Лідер ЛДПР зауважив, що в Кримську ще не поховано жертв стихії. "Ти візьми мітлу", - закликав він і додав, що зараз у постраждалому від стихії регіоні повинні бути тільки волонтери, тільки фахівці, які надають безпосередню допомогу кожному дому, кожній родині.

"Краще вони залишалися б там, на цій панелі зарубіжній. І не треба нам тут показувати, які легкі, розпусні гроші вони мають і намагаються ще займатися благодійністю", - обурився лідер ліберал-демократів. Сам він, до слова, в Кримськ після трагедії не вирушив і про жодну участь у допомозі постраждалим наразі також не оголошував.

Місцева влада певним чином солідарна з політиком. Як зазначають у крайовій адміністрації, в Кримську почастішали випадки появи "стихійних" пунктів прийому гуманітарної допомоги - волонтери, які приїжджають у постраждалу зону, намагаються самі організовувати точки допомоги постраждалим. "Будь-яка гуманітарна допомога, яка прибула в Кримськ, повинна пройти попередню перевірку, щоб не допустити поширення інфекції", - сказано в повідомленні на сайті адміністрації Кубані.

Водянова відвідала Кримськ на початку тижня. Вона взяла із собою психологів, оплативши їм проїзд і проживання, повідомляє РІА "Новости". Перед поїздкою модель відвідала пункт збору гуманітарної допомоги в Москві на проспекті Миру, куди привезла партію потрібних постраждалим речей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram