ГоловнаСвіт

Кількість загиблих у теракті на півдні Італії зросла

Студентка, яка отримала тяжкі поранення, померла в лікарні.

Кількість загиблих у теракті на півдні Італії зросла
Фото: EPA/UPG

Кількість жертв внаслідок вибуху біля ліцею в місті Бріндізі на півдні Італії зросла до двох осіб: студентка, яка отримала тяжкі поранення, померла в лікарні.

Про це з посиланням на місцеве видання Gazzeta Mezzogiorno повідомляє телеканал Sky TG24.

Нагадаємо, вибух стався близько 08.00 за місцевим часом (09.00 у Києві) в суботу, коли учні йшли на заняття.

За уточненими даними, постраждали вісім людей,увсі вони отримали опіки різного ступеня тяжкості, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на медичні джерела.

Дві поранені студентки були доставлені в лікарню у вкрай тяжкому стані. Пізніше одна з них, 16-річна дівчина, померла від отриманих травм. Друга дівчина деякий час перебувала в реанімації, проте лікарі не змогли її врятувати.

Співробітники поліції з'ясували, що вибуховий пристрій був двома з'єднаними між собою газовими балонами. Його залишили біля стіни біля головного входу до ліцею.

За даними місцевого телебачення, будівля ліцею від вибуху майже не постраждала, і на місці вибуху воронка не утворилася.

Постраждалий навчальний заклад було названо на честь дружини відомого італійського слідчого Джованні Фальконе, який боровся з сицилійської мафією і загинув з дружиною і трьома охоронцями внаслідок теракту 23 травня 1992 року.

Спочатку повідомляли, що спеціалізацією ліцею є туризм, однак, згідно з уточненою інформацією, в цьому навчальному закладі переважно навчаються дівчата за спеціальністю "мода та соціальні послуги".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram