>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик назвав причину, через яку суперник Гвоздика впав у коматозний стан

Українець вважає недоліком те, що перед боями в Канаді немає обов'язкового огляду голови.

Усик назвав причину, через яку суперник Гвоздика впав у коматозний стан
Александр Усик
Фото: скриншот из фильма

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик поділився думкою щодо інциденту, який стався з Адонісом Стівенсоном після його бою з Олександром Гвоздиком.

"Винувата медицина. Тому що в Канаді немає обов'язкового огляду голови, як це роблять у США, Англії і навіть у нас. Раз на півроку ти обов'язково повинен бути з документом. Наскільки мені відомо, там такого немає. Адоніс начебто кілька років поспіль не робив цього. І рефері холоднокровний був. Сашко почав його забивати, а я зі спарингів знаю, який у нього удар", - заявив Усик в інтерв'ю в інтерв'ю VideoBoxing.

"Видно, що Гвоздик переживає з цього приводу. Це випадковість, яка могла б статися і з українським боксером. Дай Бог, щоб з Адонісом усе було добре. Чудовий хлопець, сім'янин, батько. Дуже б хотілося, щоб з ним все було добре. Так іноді трапляється. Це навіть не бокс, просто так зійшлися зірки", - упевнений абсолютний чемпіон світу.

Нагадаємо, в бою за звання чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBС між Гвоздиком і Стівенсоном, канадець в 11-му раунді був відправлений у важкий нокаут. Після поєдинку Адоніса госпіталізували, боксера ввели в штучну кому. За останніми даними, спортсмен вперше отямився, проте у нього все ще паралізована частина тіла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram