>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росіянина Андрєєва призначено головним тренером збірної України з боротьби

Нове призначення відбулося за півтора року до Олімпіади-2020.

Росіянина Андрєєва призначено головним тренером збірної України з боротьби
Фото: EPA/UPG

Росіянин Сергій Андрєєв став головним тренером збірної України з греко-римської та вільної боротьби. Про це в своєму Facebook повідомив український борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпійських ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро Жан Беленюк.

"За підсумками року міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, як не парадоксально, вирішує не продовжувати контракт з Артуром Петровичем Дзігасовим і його командою, а підписати нового тренера Сергія Андрєєва.

І, що найцікавіше, абсолютно ніхто, як з боку федерації/асоціації, так і з боку міністерства, не поцікавився думкою спортсменів національної збірної команди на цей рахунок", - зазначив Беленюк.

"Я особисто вважаю, що це категорично неправильний підхід! Я ні в якому разі нічого не маю проти Сергія Андрєєва, я взагалі його бачив всього кілька разів у своєму житті і толком з людиною не знайомий, але така радикальна зміна результативного тренерського штабу за 1,5 року до Олімпіади в Токіо - це занадто ризиковане рішення, яке мене особисто дуже схвилювало!", - поділився своєю думкою наш прославлений борець.

Раніше, жіночу збірну України з біатлону також очолив росіянин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram