>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WAKO та ОДАУ підписали меморандум про співпрацю

Для участі в церемонії підписання меморандуму до Києва з Баку прилетів віце-президент Федерації кікбоксингу Азербайджану Айдин Ахмедов.

WAKO та ОДАУ підписали меморандум про співпрацю
WAKO и ОДАУ подписали меморандум о сотрудничестве
Фото: nkfu-wako.org.ua

У понеділок, 17 грудня, між Федерацією кікбоксингу України WAKO і Об'єднаною діаспорою азербайджанців України (ОДАУ) був підписаний меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба ОДАУ. У повідомленні вказується на те, що меморандум підписали глава Федерації кікбоксингу України Ольга Павленко і голова ОДАУ Хікмет Джавадов. Крім того, для участі в церемонії підписання меморандуму до Києва з Баку прилетів віце-президент Федерації кікбоксингу Азербайджану Айдин Ахмедов.

Як повідомляє прес-служба ОДАУ, за неофіційними даними в Україні нині проживає близько 500 тисяч етнічних азербайджанців, серед яких є чимало відомих спортсменів. Наприклад, кікбоксери Орфан Сананзаде і Хабіб Самедов неодноразово здобували перемоги на найрізноманітніших великих міжнародних змаганнях, чемпіонатах, Кубку світу під прапором України. У федерації підписання подібного меморандуму про співпрацю між WAKO і ОДАУ варто розглядати як крок до ще більшого розвитку відносин у сфері кікбоксингу між Україною та найбільшою азербайджанською діаспорською організацією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram