>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Європі в цьому сезоні залишилася тільки одна непереможна футбольна команда з топ-5 ліг

"Челсі" не знає поразок упродовж 17 ігор.

"Челсі"
Фото: EPA/UPG
"Челсі"

Після поєдинків 4-го туру в Лізі чемпіонів і Лізі Європи лондонський "Челсі" залишився єдиною командою з топ-5 чемпіонатів, яка досі не пізнала гіркоту поразок у цьому сезоні.

Дортмундська "Боруссія" і "Ювентус", які, як і раніше, є непереможними в своїх національних чемпіонатах, уперше поступилися в матчах Ліги чемпіонів, відповідно мадридському "Атлетіко" (0:2) і "Манчестер Юнайтед" (1:2).

У своїх чемпіонатах також не програли жодного матчу "Ліверпуль", "Манчестер Сіті" і "Парі Сен-Жермен". Однак "червоні" програли матч Кубка Ліги того ж "Челсі" (1:2) і матч ЛЧ з бєлградською "Црвене Звездою" (0:2), "городяни" з рахунком 1:2 програли стартовий матч ЛЧ французькому "Ліону", а парижани, своєю чергою, в тому ж стартовому турі ЛЧ поступилися "Ліверпулю" (2:3).

Таким чином, підопічні Мауріціо Сарри залишилися єдиним непереможним колективом у цьому сезоні, на їхньому рахунку вже 17 матчів поспіль без програшів.

У черговому матчі Англійської Прем'єр-ліги "Челсі" зіграє 11 листопада на домашньому "Стемфорд Брідж" із ліверпульським "Евертоном".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram