>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Перший тайм проти "Шахтаря" - найкращий для МС за останні три роки, - Гвардіола

Напередодні "Манчестер Сіті" розгромив донецький "Шахтар" 3:0.

Перший тайм проти "Шахтаря" - найкращий для МС за останні три роки, - Гвардіола
Хосеп Гвардиола
Фото: EPA/UPG

Головний тренер чемпіона Англії – клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола залишився дуже задоволений грою команди в Харкові в матчі Ліги чемпіонів проти "Шахтаря".

Городяни впродовж усього матчу диктували гірникам свої умови і впевнено довели поєдинок до перемоги (3:0), забивши два голи ще до перерви.

Гвардіола назвав гру в першому таймі - найкращою для його команди за останні три роки.

"Це була найкраща перша 45-хвилинка "МанСіті" за останні три роки. Нам це було потрібно. У нас була поразка від "Ліона". Потім складна гра з "Хоффенхаймом". Але для мене був важливий не результат, а сама гра команди. Вона мене сьогодні порадувала", - заявив каталонський фахівець на післяматчевій прес-конференції.

Що стосується персоналій, то Гвардіола звернув увагу на ситуацію з відсутністю в заявці українця Олександра Зінченка.

"Чесно скажу: це було нелегке рішення (не включати до заявочного листа Зінченка, - прим. LB.ua). У нас є хлопці, які можуть грати. Зінченко - молодий, у нього ще все попереду. Він не зіграв з тактичних причин. Сам Зінченко моє рішення зрозумів. З Ляпортом і Менді мені було легше вносити якісь тактичні перестановки в разі їх необхідності. Але Зінченко добре тренується, він з командою і завжди готовий вийти на поле і бути там корисним команді", - зазначив Гвардіола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram