>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна отримала першу медаль на Invictus Games-2018

Денис Фіщук завоював бронзу в індивідуальній велогонці.

Денис Фіщук посів третє місце в індивідуальній велогонці на Invictus Games-2018 в Австралії і приніс Україні бронзову медаль. Про це йдеться в повідомленні на сторінці МВС у Facebook.

"Ура! Перша медаль збірної України на Invictus Games. Бронзу в скарбничку нашої команди приніс Денис Фіщук. Третє місце в індивідуальній гонці у велоспорті з результатом 2 хвилини 53 секунди", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Як повідомлялося, вчора Ігри Нескорених стартували в Австралії. У них беруть участь 15 українських спортсменів, які змагатимуться у шести видах спорту: пауерліфтингу, веслуванні на тренажерах, легкій атлетиці, плаванні, стрільбі з лука і велоспорті на шосе.

Ігри Нескорених - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцом Уельським Гаррі в 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків.

У 2017 році Україна вперше отримала право взяти участь в "Іграх Нескорених" як учасник багатьох військових навчань і миротворчих операцій під егідою ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram