ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко підписав указ про спортивну реабілітацію воїнів АТО

Наступні "Ігри нескорених" можуть відбутися в Києві.

Порошенко підписав указ про спортивну реабілітацію воїнів АТО
Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

Президент України Петро Порошенко підписав указ про спортивну реабілітацію воїнів АТО. Про це глава держави заявив сьогодні під час церемонії нагородження "Ігор нескорених", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я без будь-яких вагань підтримав ініціативу Вадима Свириденка, президентського уповноваженого з питань реабілітації учасників АТО, про необхідність створення якісних умов спортивної реабілітації воїнів АТО", - сказав Порошенко.

Президент підписав указ про підтримку розвитку спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції та охороні національної безпеки й відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях.

"Прямо тут зараз я підписую цей указ, і ми запускаємо нову систему державної політики реабілітації українських воїнів", - сказав глава держави.

Крім того, Порошенко заявив, що обговорював із британськими партнерами проведення наступних "Ігор нескорених" у Києві.

"Я не виключаю, принаймні ми про це говорили з нашими британськими партнерами, засновниками ігор, ... про те, щоб найближчим часом такі "Ігри нескорених" були проведені в Україні. Я впевнений у тому, що нам це вдасться", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, 2017 року збірна України за підсумками "Ігор Нескорених", що відбувалися в Канаді, завоювала 14 медалей - 8 золотих, 4 срібні та 2 бронзові.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram