>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матчем проти англійців у Лізі націй закінчилася 15-річна безпрограшна домашня серія збірної Іспанії

Збірна Англії сенсаційно переграла на виїзді іспанців 3:2.

Матчем проти англійців у Лізі націй закінчилася 15-річна безпрограшна домашня серія збірної Іспанії
сборная Англии
Фото: EPA/UPG

У рамках 3-го туру групи А4 у Лізі націй збірна Іспанії в Севільї на домашній арені клубу "Бетіс" - "Беніто Вільямарін" приймала команду Англії і до перерви сенсаційно поступалася 0:3. Дублем відзначився Рахім Стерлінг (16, 38) і Маркус Решфорд (30).

Відзначимо вбивчу результативність гостей у першій половині матчу: три удари по поворотах - три голи.

Другий тайм вийшов не менш бойовим. На 58-й хвилині, через хвилину після своєї появи на полі, Пако Алькасер феноменальним ударом скорочує відставання іспанців у рахунку 1:3.

А на 64-й хвилині трапився ключовий момент у поєдинку. Голкіпер англійців Джордан Пікфорд забарився з м'ячем у своєму штрафному майданчику, його обікрав Родріго і вже тікав на порожні ворота, але його відверто притримав руками Пікфорд, а наступної миті в підкаті вибив м'яч на кутовий. Однак рефері поєдинку, поляк Шимон Марчиняк, не побачив у діях голкіпера порушення правил і не призначив пенальті.

Після цього епізоду пристрасті на полі розпалилися до краю.

Фото: EPA/UPG

Надалі іспанці влаштували облогу воріт суперника, але зуміли її прорвати лише одного разу - на 90+7 хвилині капітан господарів Серхіо Рамос забив традиційний для себе гол головою 2:3.

Поразкою в Севільї збірна Іспанії перервала свою фантастичну домашню безпрограшну серію, яка тривала 15 років.

Фото: EPA/UPG

Підопічні Гарета Саутгейта своєю перемогою в Андалузії реваншувалися за домашню поразку від іспанців, якої вони зазнали в рамках стартового туру Ліги націй (1:2).

Після трьох турів у підопічних Луїса Енріке залишилося 6 очок, англійці набрали чотири, у збірної Хорватії після двох матчів - одне очко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram