>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лунін перейшов у "Леганес" на правах оренди (оновлено)

Українець залишився в Іспанії.

Лунін перейшов у "Леганес" на правах оренди (оновлено)
Фото: cdleganes.com

Український голкіпер мадридського "Реалу" Андрій Лунін перейшов на правах річної оренди у "Леганес", повідомляє офіційний сайт цього клубу.

Лунін уже прибув на базу "Леганесу", пройшов медогляд і залагодив всі формальності перед підписанням угоди, пише Спортарена.

Раніше повідомляли, що на переході українця наполягав особисто головний тренер "Леганесу", аргентинець Маурісіо Пеллегріно.19-річний Лунін перебрався в мадридський "Реал" з луганської "Зорі" цього літа і провів з основою "вершкових" передсезонну підготовку, проте позбувся місця і перспектив у складі після переходу Тібо Куртуа з "Челсі".

Угода "Реалу" з Луніним розрахована на шість сезонів. Сума трансферу склала 8,5 мільйона євро, а також 4,4 мільйона як бонус.

Нагадаємо, що Андрія Луніна у своїй команді хотіли бачити "Вальядолід" і "Райо Вальєкано".

Оновлення. Андрій Лунін, за умовами орендної угоди, не зможе грати проти "Реалу", якому належить, повідомляє Marca.

Це означає, що в третьому турі Ла Ліги, в якому "Леганес" на "Сантьяго Бернабеу" 1 вересня зустрінеться з "Реалом", українець опиниться поза заявкою.

Дебютувати за свою нову команду він зможе вже після матчів національних збірних, коли "Леганес" 16 вересня прийматиме "Вільярреал".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram