>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нові інтриги в Лізі Європи

Нові інтриги в Лізі Європи

Минулий сезон знову ознаменувався тим, що перемогу в Лізі Європи відсвяткував клуб з Іспанії. Чи вдасться командам з інших першостей зламати цю традицію — відповіді дізнаємося вже найближчим часом.

Перемога мадридського «Атлетіко» в фіналі Ліги Європи над «Марселем» — зайва демонстрація сили іспанської першості. За останні п'ять розіграшів тільки «Манчестер Юнайтед» зумів здобути почесний трофей, не будучи представником Прімери.

Керівництву європейського футболу вдалося суттєво підвищити градус інтересу до цього змагання, оскільки тепер його переможець отримує пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів на майбутній сезон. Цим хотіли скористатися «Марсель» і лондонський «Арсенал», які непереконливо виступали у внутрішніх першостях, зате чудово виглядали на міжнародній арені.

Утім підопічні Дієго Сімеоне були проти цього і зуміли здобути свою третю перемогу в Лізі Європи УЄФА за 9 років. Футбол, який вони демонстрували, — це в першу чергу надійна оборона, а також чудова реалізація власних моментів.

У новому сезоні вже будуть нові герої. Серед іменитих команд, які стартують у Лізі Європи, можна виокремити:

·      «Арсенал»;

·      «Севілью»;

·      «Вільярреал»;

·      «Челсі»;

·      «Мілан;

·      «Марсель»;

·      РБ «Лейпциг».

Такий склад учасників дозволяє з упевненістю сказати, що майбутній сезон буде дуже цікавим і з реальною боротьбою за головний трофей.

Уже восени фаворити почнуть боротьбу за звання переможця, а от матчі кваліфікації вже стартували. У них беруть участі представники слабших першостей, які борються за право зіграти в груповому етапі Ліги Європи.

Фаворити майбутнього розіграшу

Головних фаворитів ми вже назвали, саме вони поведуть між собою основну боротьбу за звання переможця. Втім не виключені і сенсації, багато залежатиме від того, які клуби потраплять у Лігу Європи за результатами кваліфікації Ліги чемпіонів.

Важливим фактором також є підхід фаворитів до цього турніру, тобто наскільки оптимальний склад буде виставлено на поєдинки. Можна сміливо розраховувати на те, що керівники не будуть берегти лідерів, адже глядацька увага до цього турніру також дуже велика. Також не можна упускати результатів трансферної кампанії, адже зараз у клубів є час, щоб посилити проблемні позиції.

Уже скоро ми станемо свідками міжнародних матчів найвищого класу, під час яких у професіоналів просто не буде права на помилку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram