>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров спростував інформацію про своє звільнення

Сергій Ребров прокоментував свою відставку з аравійського "Аль-Ахлі".

Ребров спростував інформацію про своє звільнення
Сергей Ребров
Фото: EPA/UPG

Як повідомляв офіційний сайт саудівського клубу "Аль-Ахлі", український фахівець Сергій Ребров був звільнений з поста головного тренера команди.

Однак екс-тренер київського "Динамо" в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні" спростував інформацію про своє звільнення.

У саудівського клубу перед Ребровим були певні борги із зарплати, тому він сам прийняв рішення покинути "Аль-Ахлі".

"У президента, який запрошував мене в "Аль-Ахлі" було бажання розвивати команду, купувати сильних гравців. З таким ставленням до справи мета виграти чемпіонат не здавалася необґрунтованою. Але в якийсь момент президента прибрали", - цитує видання Сергія Реброва.

"Ми очікували, що на зміну йому прийде людина, так само націлена на високі результати. На жаль, я такого бажання не побачив. Зате неухильно збільшувалися борги із зарплати - за відсутності прагнення їх якось погасити", - уточнив українець.

"Як такого звільнення не було: я попередив, що не приїду, якщо борги не погасять. От якби я не приїхав на останні дві гри, як планував, то про щось можна було б говорити. Але замість цього "Аль-Ахлі" зробив несподівану для мене і не дуже коректну заяву про звільнення", - зазначив Ребров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram