>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

«Динамо» гідно зіграло внічию на «Стадіо Олімпіко»

Результативна нічия в Римі дає киянам хороші шанси на вихід у чвертьфінал

«Динамо» гідно зіграло внічию на «Стадіо Олімпіко»
Жуниор Мораес
Фото: EPA\UPG

Київське «Динамо» в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи зіграло 2:2 в Римі з місцевим «Лаціо».

Основні події на «Стадіо Олімпіко» розгорнулися у другій половині зустрічі, в якій було забито всі чотири м'ячі.

Спочатку на 52-й хвилині відзначилися гості - Віктор Циганков з подачі Артема Бесєдіна знущально зухвало, п'ятою з лінії «воротарського» відкрив рахунок у матчі 0:1.

На жаль, «Динамо» вело в рахунку лише 120 секунд. Провалом у центральній лінії оборони гостей вміло скористався лідер атак «Лаціо» Чіро Іммобіле 1:1.

Через 8 хвилин «лаціале» провели аналогічну комбінацію - через центр оборони «Динамо» на ударну позицію вийшов Феліпе Андерсон і вивів господарів уперед 2:1.

Однак Жуніор Мораес, який вийшов на заміну, не дозволив господарям святкувати перемогу - на 79-й хвилині бразилець влаштував невеличкий шедевр, пострілом з розвороту змусивши капітулювати голкіпера «Лаціо» Томаса Стракоша 2:2.

На 95-й хвилині Іммобіле міг оформити в матчі дубль, проте, вийшовши один на один з Денисом Бойком, відправив м'яч у штангу.

Усе вирішиться через тиждень, коли команди знову на Олімпійському стадіоні, але тепер у столиці України, проведуть матч-відповідь.

В інших матчах перемоги здобували виключно господарі.

«Лейпциг» мінімально переграв санкт-петербурзький «Зеніт» 2:1, «Марсель» переграв басків з «Атлетіко» 3:1, а ліссабонський «Спортинг» також у два м'ячі переграв чеську "Вікторію" 2:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram