>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко переміг Рігондо в шостому раунді

Кубинець знявся з поєдинку, зіславшись на травму руки.

Ломаченко переміг Рігондо в шостому раунді
Фото: facebook/ Vasyl Lomachenko / Василий Ломаченко

Українець Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) зберіг пояс чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі, перемігши Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО).

Як зазначає "СпортАрена", 37-річний кубинський чемпіон Олімпіади в Сіднеї та Афінах дебютував у професіоналах в 2009 році, а поєдинок з Ломаченком став головним викликом в його кар'єрі. На зважуванні Ломаченко виявився важчим за опонента на кілька кілограмів, а багато експертів прогнозували домінування і не найскладнішу перемогу українського боксера.

Так, в принципі, і сталося. Ломаченко поступово нарощував тиск, а його суперник вдарився в провокації, сильно опускав голову і намагався вивести його з себе. В результаті Рігондо дозволив собі удар нижче пояса, а в п'ятому раунді рефері навіть зробив йому зауваження за брудний бокс.

У шостому раунді суддя зняв з Рігондо бал за те, що той постійно хапав українця за руки. Після чого кубинець відмовився продовжувати бій, посилаючись на травму руки.

Рігондо став четвертим поспіль боксером, який не завершив бій проти Ломаченка слідом за Мігелем Марріага, Джейсоном Соса і Ніколасом Уолтерсом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram