>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов виграв у півфіналі турніру Shenzhen Open в Китаї

Український тенісист третій раз в сезоні виступить у фіналі.

Долгополов виграв у півфіналі турніру Shenzhen Open в Китаї
Фото: btu.org.ua

Український тенісист Олександр Долгополов обіграв Даміра Джумхура з Боснії і Герцеговини та здобув перемогу у півфіналі турніру Shenzhen Open в Китаї.

Про це повідомляє btu.org.ua.

По одному брейку у кожній партії виконав українець, а його супернику не вдалося реалізувати свої брейкпоїнти (три в першому сеті). Матч тривав 1 годину 13 хвилин.

Минулих вихідних Джумхур став переможцем на турнірі АТР 250 в Санкт-Петербурзі. У титульному поєдинку Долгополова чекає третя зустріч з Давидом Гоффеном (АТР 12).

"Фінал з Гоффеном? Він важкий суперник, все повертає на твою половину, з ним не можна грати м'яко, тому що він входить в корт і змушує тебе поплатитися за помилку. Я буду намагатися сам грати агресивно і рано зустрічати м'яч", - сказав після півфіналу Долгополов.

Долгополов боротиметься за титул вже третій раз в сезоні: в Буенос-Айресі він обіграв у фінальному матчі Кей Нісікорі, а в Бостаді зазнав поразки від Давида Феррера. Усього в активі Долгополова три трофеї АТР в одиночному розряді (Умаг-2011, Вашингтон-2012, Буенос-Айрес-2017). Раніше тричі виступити у фіналах за один сезон нашому тенісистові вдалося лише у 2012 році.

Нагадаємо, сьогодні Катерина Бондаренко вперше за 8 років виграла турнір WTA в одиночному розряді в Узбекистані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram