>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Першу ракетку України Олександра Долгополова запідозрили у здачі матчу

Він програв тенісистові з другої сотні світового рейтингу.

Першу ракетку України Олександра Долгополова запідозрили у здачі матчу
Фото: http://btu.org.ua

Антикорупційна служба Tennis Integrity Unit (TIU), яка стежить, щоб гравці не брали участь у договірних матчах, перевірить останню гру українця Олександра Долгополова (63-тя ракетка світу).

20 серпня на турнірі в американському Вінстон-Сейлемі українець за 55 хвилин програв бразильцю Тьягу Монтейру (114-й у світі) з рахунком 3:6, 3:6. Долгополов не зумів заробити хоча б один брейкпойнт на подачі суперника.

The Guardian пише, що за кілька годин до матчу букмекерські контори отримали великі ставки на перемогу Монтейру, у зв'язку з чим деякі оператори навіть припинили прийом грошей.

"TIU стало відомо про стурбованість з приводу ставок під час учорашнього матчу між Олександром Долгополовим і Тьягу Монтейру на турнірі Світового туру ATP у Вінстон-Сейлемі, США. Як і в усіх таких випадках, TIU проведе оцінку, ухвалить рішення і визначиться із заходами щодо інформації, отриманої в рамках угод про співпрацю з букмекерськими конторами", - йдеться в заяві TIU.

Нагадаємо, що минулого тижня Долгополов пройшов кваліфікацію на Мастерсі в Цинциннаті, але в основній сітці поступився у другому колі Ніку Кіріосу, який потім вийшов у фіналі цього турніру. Своєю чергою, 114-й номер світового рейтингу Тьягу Монтейру вперше з березня цього року зіграв на хардовому турнірі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram